Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Apollo Brown & OC - Trophies [2012]


 
Τι να πούμε γι’ αυτόν τον δίσκο; Ό,τι θα διαβάσετε θα ‘ναι λίγα. “Trophies” λοιπόν, πόσα τρόπαια να δώσω σε αυτό το άλμπουμ; Apollo Brown. Ένας beatmaker από το Μίσιγκαν που τον έχουμε γνωρίσει ήδη από τους The Left με τον δίσκο “Gas Mask”. OC. Ένας ράπερ με ιστορία. Δεν χρειάζεται να μιλήσω καν για το classic κομμάτι του, το “Times up”. Αν και βρισκόταν για καιρό στην αφάνεια, ο mc από τους DiginIn The Crates (DITC), ένωσε τις δυνάμεις του με τον Apollo και μας έκανε δώρο ένα πραγματικό διαμάντι.

Ο συγκεκριμένος δίσκος είναι για κάθε ώρα μέσα στη μέρα σας. Έχει ωραία beats δουλεμένα ως επί το πλείστον με samples από βινύλια, στο γνωστό μοτίβο του, αγαπημένου μου, Apollo Brown. Στίχοι με νόημα, κάτι δύσκολο στις μέρες μας σε hip hop δίσκο. Δεν θα χρειαστεί να κάνετε κανένα skip, είναι 16 κομμάτια μαζί με το intro και όλα είναι φανταστικά! Δεν υπάρχουν συμμετοχές, κι αυτό δεν είναι αρνητικό. Δεν θα σας κουράσει, ούτε θα το βαρεθείτε. Εγώ προσωπικά τον κατατάσσω στα καλύτερα άλμπουμ του 2012 μέχρι τώρα. Όπως είπε και ο Dj Premier: «Dope original hip hop shit! Hip Hop for the people!».

Μπορείτε να τον κατεβάσετε φυσικά, αν ψάξετε στο ίντερνετ, αλλά αξίζει να τον αγοράσετε κιόλας, όπως έκανα κι εγώ! Κυκλοφόρησε σε βινύλιο πρώτα και μετά σε cd. Αφιερωμένο σε αυτούς που εκτιμάνε την αληθινή hip hop μουσική…





Σημείωση:
τα άρθρα αυτά με τις κυκλοφορίες υπάρχουν και στο www.its-hiphop.com "ανεβασμένα" από μένα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου