Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Vinnie Paz - The Priest Of Bloodshed (2012)


Vinnie Paz ή Ikon the Verbal Hologram είναι ο βασικός mc πίσω από τους θρυλικούς Jedi Mind Tricks. Εν έτει 2012 τον βρίσκουμε να κυκλοφορεί τον δεύτερο προσωπικό του δίσκο!! Το άλμπουμ "The Priest of Bloodshed".

Τον συγκεκριμένο δίσκο τον κυκλοφόρησε διαδυκτιακά. Δηλαδή για free download από το official site των JMT. Κατεβάστε εδώ.

Ο δίσκος στην ουσία είναι ένα mixtape με 39 τραγούδια, από τα οποία, τέσσερα είναι interludes + τα intro-outro. Τα κομμάτια είναι μιξαρισμένα από τον Dj Kwestion και τα εξώφυλλα τα 'χει αναλάβει ο Dan Bradley. Το σιντάκι περιέχει κάποια remix από κομμάτια του "Violence Begets Violence" των JMT, όπως το "Fuck Ya Life (C-Lance Remix)", το "Target Practice (Shuko Remix)", καθώς και το κομμάτι "Man Made Ways" από το άλμπουμ "Avengers Airwaves (2011)" του DC The Midi Alien.

Προσωπικά, μπορώ να πω ότι ο προηγούμενος δίσκος ήταν καλύτερος. Δεν ξέρω, αλλά τα κομμάτια που είχε το άλμπουμ "Season of the Assasin" του 2010 ήταν πιο ωραία, πιο ωραία, ναι.. :-)
Δεν λέω ότι το συγκεκριμένο mixtape δεν έχει καλά κομμάτια ή ότι δεν αξίζει. Ίσα-ίσα που είναι πολύ δυνατό άλμπουμ και έχει κάποια πολύ ωραία κομμάτια! Απλώς, εγώ βάζω πιο ψηλά τον προηγούμενο.

Πολλοί χαλάστηκαν από την τελευταία κυκλοφορία των Jedi Mind Tricks "Violence Begets Violence", λόγω ότι έχει αποχωρήσει ο Stoupe (the Enemy of Mankind) ο οποίος ήταν ο παραγωγός του συγκροτήματος από τα πρώτα του βήματα. Μπορώ να πω ότι το "The Priest of Bloodshed" κυμαίνεται στα ίδια μοτίβα με το "Violence Begets Violence" τόσο ηχητικά όσο και στιχουργικά (απ' όσα αγγλικά πιάνω).

Πάντως, πρέπει οπωσδήποτε να το ακούσετε!! Ειδικά, άμα είστε φαν του Vinnie! Παρακάτω, παραθέτω κάποια κομμάτια που ξεχώρισα:

Flat Line feat. Zilla & Blacastan

 

Deadly Sins feat. Doap Nixon, Ill Bill, Reef the Lost Cauze

                                                                         

 Eraserheads feat. Celph Titled (produced by Buckwild)



Landscapes  feat. Slaine & Reef the Lost Cauze

                                                                             

 Και σίγουρα αδικώ αρκετά ακόμα, αλλά δεν γίνεται να τα βάλω όλα... κατεβάστε και πορωθείτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου